Benodigdheden:
- 400 gram broccolirijst
- Olijfolie ( 2 sprays)
- 1 sjalot
- 2 zalmfilets
- 50 ml witte wijn
- 65 ml kookzuivel ah
- 1 bosje dille
- 1/2 citroen
Bereidingswijze:
Bereid de broccolirijst zoals op de verpakking vermeld staat. Snij de dille fijn en rasp de schil van de citroen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de sjalot 2 minuten. Leg de zalm in de pan, schenk de wijn erbij en laat de vis 7 minuten stoven op een laag vuur. Leg de vis op een warme schaal en houd warm onder aluminiumfolie. Schenk de kookzuivel in de pan, breng aan de kook en laat de saus inkoken. Voeg de dille, citroenrasp en citroensap toe en breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de broccolirijst met de zalm erop en roomsaus erover.
Voedingswaarde:
Kcal: 498
Kh: 7,7 gram
Vet: 32,1 gram
Eiwitten: 39 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)