Lauwwarme gnocchi salade met burrata

Ingrediënten:

  • 200 gram gnocchi
  • 200 gram kipfilet
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram snoeptomaatjes
  • 100 gram komkommer
  • 100 gram geroosterde paprika
  • 50 gram rucola
  • 100 gram burrata
  • 10 gram basilicum
  • 20 milliliter balsamicoazijn
  • Peper

 

Bereidingswijze:

Laat een pan goed heet worden en bak de gnocchi op middelhoog vuur rondom aan. Snijd de kipfilet in stukjes. Als de gnocchi rondom een beetje bruin is gebakken haal hem dan uit de pan. Bak in dezelfde pan de kipstukjes rondom bruin. Snijd de sjalot fijn en pers de knoflook. Snijd de snoeptomaatjes een keer doormidden. Bak het sjalotje, knoflook en snoeptomaatjes een paar minuutjes mee. Halveer de komkommer in de lengte en haal de zaadlijsten eruit. Snijd de komkommer in halve maantjes. Snijd de geroosterde paprika in stukjes. Doe alle ingrediënten en de rucola in een kom en meng goed door elkaar en verdeel over de borden. Leg de burrata hier bovenop. Hak de basilicum fijn en strooi dit over de borden met eten. Druppel de balsamicoazijn over het geheel en brengt op smaak met wat peper. Laat het smaken! 

 

Voedingswaarde:

Kcal: 447
Kh:  45,7 gram
Vet: 14,8 gram
Eiwitten: 33,4 gram

 

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.     5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 0 sterren
0 stemmen