Kip-pestosalade

Ingrediënten:

  • 150 gram kipfilet
  • 2 eetlepels magere franse kwark
  • 2 eetlepels Remia friteslijn
  • 1 eetlepel groene pesto (AH)
  • Olijfolie
  • Zout en peper

 

Bereidingswijze:

Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze in de olijfolie op middelmatig vuur in ongeveer 5 min goudbruin. Schep de kipfilet blokjes uit de pan en laat deze afkoelen. Meng de kwark, Remia Friteslijn en groene pesto tot een sausje. Wanneer de kipfilet blokjes zijn afgekoeld snij je deze nog iets kleiner. Schep de stukjes kipfilet door het sausje, breng op smaak met peper en zout en klaar is je eiwitrijke kip-pestsalade. Laat het smaken! 

 

Voedingswaarde voor de gehele portie:

Kcal: 280
Kh: 4,2 gram
Vet: 12,4 gram
Eiwitten: 36,5 gram

 

Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.     5 sterren is de hoogste waardering :-)

Rating: 0 sterren
0 stemmen