Ingrediënten:
Olijfolie
250 gram provinciaalse garnalen (of knoflookgarnalen)
200 gram verse spinazie
200 ml kookzuivel
2 puntpaprika's
1 grote gele ui
half potje zongedroogde tomaten op waterbasis (merk Royal van AH)
125 gram pasta naar keuze (dit is op basis van 2 personen, voorkeur volkoren pasta)
40 gram Parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
Doe een scheutje olijfolie of spray in de pan. Snijd de ui fijn, de puntpaprika in reepjes en de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Kook ondertussen de pasta gaar zoals op de verpakking staat aangegeven. Voeg de ui toe in de pan en bak glazig. Voeg vervolgens de puntpaprika toe. Roer dit alles goed door elkaar. Als de paprika een beetje zachter is geworden voeg je de garnalen en de kookzuivel toe. Laat de garnalen koken tot deze mooi roze zijn geworden. Nu voeg je de zongedroogde tomaatjes en de spinazie toe. Doe de spinazie handje voor handje en laat slinken. Is alles geslonken roer dan goed door en voeg als laatste de helft van de Parmezaanse kaas toe. Laat het romig worden en klaar! Top je bordje af met de rest van de Parmezaanse kaas en smullen maar! Eet smakelijk!
Voedingswaarde:
Kcal: 608
Kh: 63,2 gram
Vet: 19,9 gram
Eiwitten: 38,2 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)