
Ingrediënten:
- 2 bananen
- 4 Bastognekoeken
- 2 eieren
- 2 tl vanille-aroma
- 140 gram bloem
- 4 tl bakpoeder
Bereidingswijze:
Meng alle ingrediënten door elkaar in een blender, behalve 2 Bastognekoeken en een halve banaan. Zorg ervoor dat het beslag egaal wordt. Breek de 2 overgebleven Bastognekoeken in stukjes en meng deze door het beslag.
Schep het beslag vervolgens in een cakevorm of, zoals wij hebben gedaan, in de halve vorm van de Omnia-oven. Snijd de halve banaan in dunne plakjes en verdeel deze over het beslag.
Bak de cake 5 minuten op hoog vuur en 20 minuten op laag vuur in de Omnia. Mocht je de cake thuis in de oven maken, verwarm dan de oven voor op 170 graden en bak de cake 20 minuten.
Laat de cake even afkoelen zodra hij klaar is en haal hem dan uit de vorm.
Laat het smaken!
Voedingswaarde per plakje (hele cake is 10 plakjes) :
Kcal: 99
Kh: 17,2 gram
Vet: 2,3 gram
Eiwitten: 3,4 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren.
5 sterren is de hoogste waardering :-)
Reactie plaatsen
Reacties