Ingrediënten voor 2 porties:
- 2 tomaten
- 1/4 komkommer
- 2 el pijnboompitten of pittenmix (lidl)
- 30 gram friteslijn remia
- 15 gram truffeltapenade
- 10 gram parmezaanse kaas
- 1 verpakking carpaccio (1 portie p.p)
- 2 handjes rucola
- huishoudfolie
Bereidingswijze:
Snijd de tomaten doormidden en haal de zaakjes eruit. De buitenkant snijd je in kleine stukjes. Snijd ook de komkommer in kleine blokjes. Doe deze in een schaaltje, samen met de pijnboompitjes/pittenmix (hou en kleinbeetje apart voor de garnering), friteslijn, truffeltapenade en de parmezaansekaas. Meng dit door elkaar. Bedek 2 schaaltjes met huishoudfolie en leg de carpaccio hier in. Schep het mengels in de schaaltjes en sluit af met de vershoudfolie tot een bonbonnetje. Je kunt hem optioneel nu even laten opstijven in de koelkast, maar je kunt hem ook meteen serveren. Verdeel de rucola over 2 bordjes en leg de bommetjes carpaccio hier bovenop. Garneer dit nog af met het apart gehouden pijnboompitjes/pittenmix en eventueel klein beetje parmezaanse kaas.
Smakelijk eten!
Voedingswaarde per portie:
Kcal: 233
Kh: 9 gram
Vet: 16 gram
Eiwitten: 17 gram
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)