Ingrediënten:
300g courgettini
100g blauw kaas (blue stilton hebben wij gebruikt)
200g groene aspergetips
100ml kookzuivel AH
2 zalmmootjes
2 stengels bosui
2 tenen knoflook
Peper en zout
Olijfolie spray 2x spuiten
Optioneel kun je een rode peper toevoegen
Bereidingswijze:
Bak eerst de zalm in wat olijfolie, breng op smaak met peper en zout.
Snij ondertussen de bosui in dunne ringen. Snijd de aspergetips in drieën en wok ze samen met een geperste knoflookteentje kort in een pan met wat olijfolie spray, zodat ze een kleurtje krijgen, maar wel nog een bite hebben.
Voeg de kookzuivel en de blauwe kaas toe en breng op smaak met peper en zout. Laat het al zacht kokend indikken. Voeg de courgettini kort toe zodat het enigszins knapperig blijft. Schep dit op je bord of in je kommetje en garneer met bosui en als je daarvoor gekozen hebt de rode peper. Leg als laatste het gebakken stukje zalm op je bord/kommetje.
Smakelijk eten!
Voedingswaarde:
- Kcal: 499
- Kh: 16,6 g
- Vet: 34,3 g
- Eiwitten: 29,3 g
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)