Ingrediënten:
250 gram kipgehakt
150 gram Bulgur
1 Ui
1 Knoflookteen
1 á 2 koffielepels Siciliaanse kruidenmix
125 gramChampignons
1 Courgette
80 gram Geroosterde groentendip (3 flinke koffielepeltjes)
1 Tomaat of enkele cherry tomaatjes
Bereidingswijze:
Breng ruim water aan de kook voor de bulgur. kook, afgedekt, 10 - 12 minuten. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de courgette, champignons en tomaat in blokjes. Pers de knoflook of snijd fijn. Verhit een beetje olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het kipgehakt rul en voeg de champignons toe en bak 2 - 3 minuten. Voeg vervolgens de courgette, tomaat, ui en knoflook toe en bak 8 - 9 minuten. Voeg de bulgur en Siciliaanse en/of Italiaanse kruiden toe aan de pan met groenten en bak 2 - 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Roer als laatste de geroosterde groentedip door de bulgur en groenten.
Smakelijk eten!
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)