Ingrediënten:
1 Rode ui
2 Knoflookteentjes
400 gram Broccoli
100 gram Orzo
40 gram Rozijnen
25 gram walnootstukjes
200 gram Kipgehakt
Italiaanse kruiden
50 gram parmezaanse kaas
500 ml Groentebouillon
1 el Olijfolie
naar smaak Peper en zout
Bereidingswijze:
Bereid de bouillon in een pan voor de broccoli en de orzo. Snipper de rode ui en pers de knoflook fijn. Kook de broccoli samen met de orzo, afgedekt, 8 minuten in de pan met deksel. Voeg halverwege de rozijnen toe. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de rode ui, knoflook 2 op laag vuur. Voeg het kipgehakt toe en bak in 4 – 5 minuten los op middelhoog vuur. Voeg de broccoli, orzo en de walnootstukjes en het grootste deel van de Parmezaanse kaas toe aan de wok, verhit 2 – 3 minuten op hoog vuur en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!
Heb jij het recept gemaakt? Laat ons hieronder je beoordeling weten aan de hand van het aantal sterren. 5 sterren is de hoogste waardering :-)